vineri, 23 noiembrie 2012

Vrei un caine dresat si ascultator?




Primul GHID complet care te conduce pas cu pas catre rezultatul mult dorit, un caine dresat. Asta in DOAR 10 zile!
Draga prietene, 
Numele meu este Moraru A si detin un frumos exemplar de caine cane corso. Am intampinat multe probleme cu noua noastra membra pentru ca era doar un catel cand am luat-o. 
Cainele roade pantofi? Isi face nevoie in casa? Ma simt ca atunci cand cainele m-ar fi scos el la plimbare? Sunt sigura ca iti suna foarte cunoscute aceste probleme, sau daca nu ai inca un catel isi garantez ca te vei lovi de ele.
In acest caz noi doi ne asemanam foarte mult!
Insa exista totusi o diferenta, si anume aceea ca am scapat de aceste probleme ,acum datorita ghidului “Dresaj si educatie canina” am un caine dresat si ascultator. 
Acest extraordinar ghid te va ajuta sa-ti dresezi cainele chiar tu, alocandu-I cate 30 minute/zi timp de 10 zile. Ce-ti mai ramane de facut dupa aceea? Nu poti decat sa te bucuri de timpul petrecut impreuna cu cainele tau.
De ce este atat de bun acest ghid?
1.   Se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care au nevoie de informatii suplimentare la cele pe care le detin deja.
2.   Este explicat pas cu pas cum si cat trebuie sa lucrezi cu cainele tau.
3.   Gasesti explicata fiecare comanda din desajul de baza , cum ar fi “sezi”,”culcat”, “aport”, s.a.m.d
4.   Este un capitol care trateaza comportamentele dificile, de exemplu ce faci daca deranjeaza toti vecinii cand latra si nu se mai opreste.

Acestea sunt doar cateva din extraordinarele lucruri pe care le vei gasi in acest ghid despre caini!
Ghidul “Dresaj si educatie canina” il poti comanda chiar ACUM!
Iata ce trebuie sa faci!  Doar trimiti un e-mail la adresa educatiecanina.acasa@gmail.com  cu datele tale (nume, prenume, adresa completa) urmand ca in 2-4 zile de la confirmarea comenzii sa primesti cd-ul cu ghidul complet .Daca doresti sa primesti cartea printata te rog mentioneaza in email. Si asta nu e tot! Vei primi BONUS si ghidul “Bolile cainilor”!
Pretul ghidului “Dresaj si educatie canina” este de 52 ron + taxe postale, insa pana la 31 octombrie 2014 poate fi al tau la numai 42 ron + taxe postale.



Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ma contactezi si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp.

Cosuri cu trandafiri in Bucuresti







TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

2 comentarii:

Unknown spunea...

Astept pareri si sugestii

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.